Agrienergia
Tens dubtes? Truca'ns al 900 727 272
Introdueix un correu electrònic correcte
Introdueix un CUPS correcte
Introdueix la potència de la teva instal·lació

4. Ets client d'Agrienergia?


Selecciona una opció
Introdueix el teu consum anual aproximat
Selecciona un tipus de subministrament

COM FUNCIONA LA BATERIA VIRTUAL?

La Bateria Virtual es un nou servei de transició energètica d'Agrienergia, que et permet augmentar el rendiment econòmic de la teva instal·lació fotovoltaica, aprofitant els excedents de generació que no es poden compensar mitjançant el mecanisme de compensació simplificada, i que ara s'aboquen a la xarxa elèctrica sense cap contraprestació econòmica

Has de ser titular d'una instal·lació fotovoltaica d'autoconsum, amb compensació d'excedents, potència inferior a 12,5kW i ser client d'Agrienergia per a l'energia elèctrica que necessites consumir des de la xarxa elèctrica al punt de consum al qual està associada la teva instal·lació fotovoltaica.

El cost de gestió és de 5€ mensuals, que es carregaran a la teva factura elèctrica a partir del mes següent a la contractació del servei. I no, no hi ha cap permanència. Pots donar-te de baixa en el moment desitjat amb efecte per a la següent factura elèctrica

Només has d'introduir el teu CUPS (informació que apareix a la factura elèctrica i identifica el teu punt de subministrament elèctric) i la potència solar que tens instal·lada (potència de l’inversor). Amb aquestes dades nosaltres valorem si et surt a compte la bateria, es a dir, si en principi generaràs excedents suficients per a compensar el cost mensual de la Bateria Virtual. Rebràs un mail nostre en el qual podràs confirmar amb un clic la contractació del servei.

A partir del mes següent a la contractació, anirem acumulant a la teva Bateria Virtual els teus excedents d’autoconsum que superin el topall legal de la compensació simplificada (que l’import de l’energia a la factura elèctrica no sigui negatiu), en el cas de produir-se. Per a aplicar-los com a descompte extra a una altra factura elèctrica només has d’entrar a l’àrea privada de la nostra web, amb el teu usuari i contrasenya, a on, a més d’informació rellevant sobre el teu consum elèctric (factures, corba de càrrega, potència demanada, informes energètics, etc) podràs indicar-nos quan vols començar a descarregar la bateria i a quin punt de subministrament vols beneficiar amb aquest descompte extra. Aquesta opció teva es mantindrà activa fins que no la canviïs des de la teva àrea privada, desactivant la descàrrega per tornar a acumular excedents o modificant el punt de subministrament elèctric beneficiari del descompte de la bateria. Una vegada la bateria es descarregui no s’aplicarà cap nou descompte, encara que no hagis modificat la teva opció, fins que no s’acumulin nous excedents a la Bateria Virtual. Pots donar-te de baixa en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a oficina@agrienergia.com. La baixa sortirà efecte per a la següent facturació amb la pèrdua de l’acumulat a la bateria.

A qui tu vulguis, amb la condició de que sigui client d’Agrienergia (en cas contrari no faríem la factura elèctrica i no podríem aplicar el descompte). Pots triar aplicar el descompte a la factura elèctrica de casa teva, de la teva empresa o negoci, de la teva segona residència o inclús a la factura elèctrica d’un amic o familiar, per exemple.

No, és una condició indispensable que et facis client d’Agrienergia pel teu consum de llum de la xarxa, per tal de poder aplicar-te el descompte dels teus excedents d’autoconsum a la factura elèctrica.